Collectief
teamwork makes the dream work
Lauranna Bruninx
Advocaat & Bemiddelaar
lauranna@koraaladvocaten.be
Lauranna is een geëngageerde bezige bij. In haar vrije tijd leidt zij de Rotaract Club van Hasselt. Never wrong to do right is haar op het lijf geschreven. Lauranna groeide op in een familie van ondernemers en heeft een commerciële mindset.

Als ontspanning maakt Lauranna grote wandelingen met haar lieve hond Mila.

 • Master in de Rechten - KULeuven
 • Bemiddelaar in Burgerlijke en Handelszaken
 • Voorzitter Rotaract Hasselt
Pieter-Jan Franssen
Advocaat - Zaakvoerder
pj@koraaladvocaten.be
Pieter-Jan is een babbelaar. Op de fiets, tijdens de koorrepetitie, met vrienden aan tafel en zelfs op wandel met hond Lily. Gelukkig is zijn lieve echtgenote Britt een geduldige luisteraar en komt dat praten als advocaat goed van pas.

Het leven als ondernemer werd hem met de paplepel ingegeven. Voor (niet-juridisch, maar elk ander) advies belt Pieter-Jan zijn ouders of broer. • Master in de Rechten - KULeuven
 • Post-graduaat Curator Vereffenaar - KULeuven
 • Gastdocent UCLL - PXL - Artevelde
 • Lid Algemene Vergadering Orde van Vlaamse Balie
 • Collaboratieve advocaat
Britt Claessens
Digital project manager
content@koraaladvocaten.be
Britt combineert het beste wat België en de USA te bieden hebben: gezelligheid en performance. Na een jeugd in het zonnige Florida, was het even wennen aan de kou. Gelukkig vonden Britt en Pieter-Jan snel warmte bij elkaar.

Britt is onze energieke en dodelijk efficiënte Digital Project Manager. Als organisatie-
psychologe begrijpt zij de impact van technologie op mensen en bedrijven.
The human touch in person.


 • Bachelor of Science & Psychology - University of North Florida
 • Master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie - KULeuven
 • Zaakvoerder Ethel - The legal tech & design agency
Lily
Office Dog

Lily staat in voor het onthaal en de veiligheid bij Koraal. Althans in theorie, want in de praktijk kwispelt ze naar alles en iedereen.
Het Koraal Verhaal
dream a little dream of me

Als cliënten een advocatenkantoor konden bouwen waar ze graag en met vertrouwen naartoe zouden gaan, hoe zou dat er dan uitzien? En als advocaten van een wit blad konden beginnen, hoe zouden zij hun vak dan hertekenen?

Enkel dromen over je idealen is onvoldoende. Wij willen vooral doeners zijn en hebben onze dromen omgezet in werkelijkheid. Zo ontstond Koraal.

what's in a name

Koraal is meer dan een advocatenkantoor. Het is een levendig netwerk van advocaten en cliënten, van ondernemers en particulieren, van professionals en studenten. Een bruisende ontmoetingsplek waar mensen zich krachtig en begrepen voelen en écht voor elkaar zorgen. Een omgeving kortom waar iedereen kan groeien en bloeien, met als mantra dat het nooit verkeerd is om het juiste te doen.

never wrong to do right

Voor onze cliënten betekent dat het uitgesproken engagement van onze advocaten om een echte levenspartner te zijn. Om cliënten bij te staan in de moeilijke, maar ook in de mooie en belangrijke momenten des levens. Om cliënten te verwelkomen met hun grote en minder grote problemen, of liever nog vóórdat eventuele problemen zich voordoen, voor een goed advies.

lees meer