Aanbod
Waarmee kunnen wij u helpen?
 • Ondernemingsrecht
  U bent een ondernemer en doet waar u goed in bent: ondernemen. Juridische vragen en geschillen kan u missen als kiespijn. Wij begrijpen dat en nemen uw juridische zorgen van u over.

  Soms moet u kordaat reageren, maar als zakenman- of vrouw heeft u ook oog voor effecten op lange termijn. Wij bekijken samen met u of een geschil vatbaar is voor bemiddeling. Indien niet, gaan wij onmiddellijk over tot actie.

  Wacht niet te lang en laat u deskundig bijstaan.
 • Familierecht
  Een relatiebreuk, echtscheiding, overlijden of ander familiaal geschil, het gebeurt in de beste families en is nooit aangenaam.


  Wij luisteren naar uw verhaal, bekijken graag samen of er eventueel bemiddeld kan worden met de andere partijen, dan wel welke andere mogelijkheden er zijn.


  Neem gerust contact op voor een eerste gesprek.
 • Invorderingen
  Veel verkopen is fantastisch, als u tenminste correct betaald wordt. Wanneer u uw afspraken nakomt, mag u van uw klanten hetzelfde verwachten.

  Wij hebben ruime ervaring in zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke invorderingsprocedures. Bovendien houden onze invorderingstarieven rekening met de waarde van het geschil. Zo komt u nooit bedrogen uit.

  Stuur uw onbetaalde facturen vandaag nog door of maak een afspraak.
 • Huur
  U heeft geïnvesteerd in vastgoed en verhuurt uw pand(en). Helaas neemt uw huurder het niet zo nauw met de afspraken.


  Er doen veel fabels de ronde over hoe moeilijk je van een slechte huurder afraakt. In werkelijkheid beschikt u nochtans over verschillende mogelijkheden om uw rechten te vrijwaren.


  Klinkt bekend? Neem contact op of maak een afspraak.
 • Verkeer
  Te snel gereden? Glaasje te veel? Keuring niet op tijd in orde? Er zijn allerhande overtredingen die aanleiding kunnen geven tot een dagvaarding voor de Politierechtbank.

  Het goede nieuws is dat rechtsbijstand inbegrepen is in de meeste autoverzekeringen. Op die manier zijn uw advocaten- en gerechtskosten alvast gedekt. Rest enkel nog de boete.

  Dagvaarding ontvangen? Stuur ze onmiddellijk door of maak een afspraak.
 • Vastgoed
  Een woning kopen of verkopen, het zijn de grotere gebeurtenissen in het leven die helaas soms ook aanleiding geven tot conflict.


  Wij zijn er graag voor u voor een advies, een voorafgaand nazicht van uw overeenkomsten, of om u bij te staan i.k.v. een geschil indien nodig.  Een advocaat, beter vroeg dan laat. Maak een afspraak.
Onze belofte
Partner in life
 • Transparant
  Duidelijke afspraken. Correcte tarieven. Volledige toegang tot uw dossier.
 • Persoonlijk
  Een vast aanspreekpunt. Menselijke communicatie. Tijd nemen voor inhoud.
 • Bereikbaar
  Zowel digitaal als op kantoor. Rechtstreekse lijn met uw advocaat.
 • Commercieel
  Oog voor uw belangen. Lange-termijn perspectief. Oplossingsgericht.